SERVIS

Priroda poljoprivredne proizvodnje zahteva brzu isporuku rezervnih delova. Kratki agrotehnički rokovi zahtevaju visoku tehničku ispravnost mehanizacije. Ponuditi prvoklasni servis posle prodaje, oduvek je bio primarni zadatak u našoj poslovno filozofiji.

HIDROMATIKS poseduje servisnu službu koja obezbeđuje svaku vrstu tehničke podrške i predstavlja savremen i profesionalan servis sa obučenim kadrom. Mobilne ekipe opremljene su sa redovnim i specijalnim alatima i kompjuterskom dijagnostikom. U zavisnosti od obima posla i prirode kvara, intervencije se obavljaju na terenu, odnosno adresi kupca, a komplikovaniji zahvati u radionici.

Servisna radionica je opremljena po najnovijim standardima. U profesionalnom okruženju, uz pomoć najsavremenijih alata, opreme za kompjutersku dijagnostiku i obučenog servisnog kadra, obezbeđuje tehničku podršku koja je neophodna za pouzdan rad vaše mehanizacije.

Dežurni broj servisne službe dostupan je 24 sata 7 dana u nedelji 069 / 559 79 70

DELOVI

Samo originalni rezervni delovi u potpunosti ispunjavaju složene tehničke zahteve koji su pred njih postavljeni i time garantuju dug eksploatacioni vek vaše mehanizacije, a blagovremeno održavanje po uputstvima proizvođača smanjuje zaustavno vreme mehanizacije. Iako originalni rezervni delovi u startu koštaju više, njihova dugotrajnost, pouzdanost i kompatibilnost će na duge staze doneti višestruke uštede kroz duži vek eksploatacije mašine.

HIDROMATIKS svojim poslovnim partnerima izlazi u susret po pitanju brzine isporuke rezervnih delova. Potrošni materijal i rezervni delovi se nalaze na našem lageru tokom cele godine. Za sve vaše potrebe možete se obratiti iskusnom HIDROMATIKS timu.